Káva Tostini pochází nejen ze suroviny prvotřídní jakosti, ale také od schopnosti a know-how, které se podílejí na mísení kávových zrn různého původu. Ty jsou vybrány ručně pod pozorným pohledem jednoho ze spoluzakladatelů společnosti Maxe Tostini, aby bylo možné získat produkt té nejvyšší kvality.
#ShowMore#
Proces pražení se provádí nejmodernějšími technologiemi. Avšak regulace teploty a stupně pražení jsou manuální, aby byla zajištěna úplná kontrola kvality finálního výrobku: dotek řemeslného zpracování, který dělá rozdíl.
Po ukončení procesu pražení se teplota kávových zrn okamžitě snižuje procesem chlazení vzduchem. To umožňuje udržení požadovaného stupně pražení. V této fázi je káva připravena k přemístění do pražírenských sil, kde zůstává po dobu přibližně deseti dnů na zrání. Teprve po tomto zdlouhavém procesu může být káva balena a poslána k zákazníkům, aby potěšila jejich chuťové pohárky.
KÁVA TOSTINI
V sortimentu pražírny TOSTINI najdete prvotřídní kávu pro přípravu pravého italského espresa a to ve formě zrnkové kávy pro domácí i profesionální pákové automaty, velice populární E.S.E. PODy (Easy Serving Espresso) pro domácí přípravu espressa srovnatelné kvality jako v pravé italské kavárně, či mletou kávu pro přípravu kávy v moka konvici, aeropressu či frenchpressu.