Co potřebujete vědět o elektronických cigaretách před jejich koupí?

Elektronické cigarety jsou velice jednoduchou technologií, která umožňuje svým uživatelům kouřit mnohem zdravěji a zároveň i levněji. Mimo toho jsou elektronické cigarety vhodnější i kvůli okolí, protože nikoho nemůže rušit nepříjemný zápach a také sám kuřák časem „nenačichne“ od nepříjemného zápachu spalin.

To všechno patří mezi velice důležité výhody, které mluví ve prospěch elektronických cigaret oproti tabákovým výrobkům. Jenže nemusí to být vždycky úplně všechno co potřebují lidé vědět. Dnes se tedy podíváme na nejdůležitější specifika našich produktů.

Jak dlouho elektronická cigareta vydrží?

Elektronické cigarety jsou jednorázovou vyšší investicí. Standardně se nemusíte bát toho, že by měla elektronická cigareta menší životnost. Zcela naopak, jsou elektronické cigarety životností velice často v řádu let. Díky tomu je tak jednorázová investice v součtu ohromnou úsporou. Na elektronické cigarety se navíc poskytuje stejná záruka, jako na jiné elektronické výrobky.

Kolik vydrží na jedno nabití?

Odpověď tady přesná není, protože existují různé druhy cigaret. Standardně se počítá s tím, že větší elektronické cigarety také vydrží mnohem víc, protože mají větší baterii. Baterie jsou ale všeobecně tak dělané, aby vydržely minimálně hodiny kouření. Díky tomu se tak nemusíte bát toho, že byste museli nabíjet cigaretu denně, nebo by vám dokonce nevydržela ani jeden den.

Je na cigarety potřeba něco dokupovat?

Hlavní věcí, která může postupně v životnosti elektronické cigarety degradovat, je baterie. U baterií totiž není žádnou výjimkou, že se snižuje jejich kapacita užíváním, stejně jako u telefonů nebo notebooků. Mimo jich je potřeba dokupovat pouze vodní náplně do cigaret. Ty se právě odpařují a dělají aerosol, který poté kuřáci vdechují.



 

Používáme ověření věku Adulto