Hledáte výběr kvalitních náplní do elektronických cigaret? Zde jsou nejlepší značky!

Elektronické cigarety jsou stále oblíbenější. Jejich kouření je mnohem zdravější, protože zde nevzniká nepříjemně páchnoucí dehet a zároveň dokáží být i finanční úsporou. Běžná cigareta proti elektronickým tak vypadá jako dost nevýhodná záležitost. Do elektronických je ale namísto tabáku potřeba doplňovat neustále vodné směsi. V dnešním článku si vybereme a popíšeme několik nejlepších.

Nechcete se vzdát vůně tabáku? Pak je tu pro vás TobGun

Značka TobGun patří mezi ty, které si zakládají na pověsti chuti a vůně staré dobré cigarety. Jenže ono to jde i bez dehtu a dalších produktů pálení. Značka TobGun vám nabízí celou řadu chutí tabáku, které jsou opravdu dokonalou napodobeninou klasické tabákové příchutě. Jedna z velice mála značek, která se tvorbou těchto příchutí aktivně zaobírá jakožto hlavním sortimentem.

Elektronické cigarety s vůní ovoce

Další odstavec možná ocení spíše dámy, ale i spousta borců si velice ráda pochutná na cigaretě s příchutí některého z oblíbených druhů ovoce. Značka Frutie, jak už sám název napovídá, vytváří pro elektronické cigarety právě ovocné vůně. A nezůstaneme jen u těch nejtradičnějších místních vůní. V sortimentu najdete celou řadu standardních středoevropských vůní a pochopitelně i širokou škálu oblíbeného tropického ovoce.

Joyetech pomůže s odvykáním a kontrolou

Poslední značka, kterou dnes zmíníme, se jmenuje Joyetech. Jedná se o jednoho z výrobců náplní, které jsou specifické řízenou dávnou nikotinu. Pokud se snažíte kouření odvyknout, nebo jen dostat váš návyk pod kontrolu, tak je řízená dávka nikotinu doslova ideálním možným řešením. Díky Joyetech se můžete postupně od standardní kuřácké dávky vzdalovat až k úplnému odbourání nikotinu. To vše bez projevů závislosti nebo šoku pro tělo. 

Používáme ověření věku Adulto