Příchutě Imperia dokážou dostat vás zážitek z elektronické cigarety na jinou úroveň

Elektronické cigarety mají neuvěřitelné množství výhod, které svým uživatelům nabízí. Díky nim si můžete užívat dlouhé kouření, které vás nepřestane jen tak bavit a zároveň bude mnohem levnější a především zdravější, než při použití klasické cigarety.

Ke zlepšení zážitku z užívání elektronické cigarety nabízíme my, ale také desítky dalších výrobců spoustu možností, jak si cigaretu upravit a nastavit podle svých potřeb. Jednou z nejoblíbenějších možností je ale používání rozličných příchutí a vůní, které vám dokážou osvěžit každodenní zážitek. Jednou z možností, které pro elektronické cigarety doporučujeme také my, jsou příchutě Imperia.

Exotické a ovocné příchutě s výbornou skladbou

Základem pro příchutě Imperia je exotika. Najdete tady desítky hodně ojedinělých vůní a příchutí, které vám mohou navázat příchutí exotického ovoce. Klasickou součástí jsou například ananasové či pomerančové příchutě. Najdete ale také klasické příchutě pro naši oblast jako je například jahoda, nebo lesní plody. 

Mnohem zajímavější pro spoustu lidí jsou ale vůně, které jste mohli pozorovat už před řadou let u různých modifikací klasické cigarety. Mezi ně patří nejčastěji používaný peprmint, nebo vanilka. Najdete také ale příchuť kávy, čokolády nebo dokonce kokosu.

Je libo exotický drink?

Všechny tyto příchutě patří ale mezi sortiment, který vám nabídne i celá řada jiných značek. Mnohem vzácněji ale najdete složitější vůně a příchutě, které nereprezentují pouze jednu jedinou vůni, ale rovnou celý komplex. Typickým příkladem mohou být vůně od Imperia, které vám připomínají oblíbené exotické drinky.

Najdete tak v nabídce různé druhy smoothies, mléčných i kávových nápojů. Ale také nejoblíbenější klasické drinky. Elektronické cigarety zkrátka s podobnými náplněmi nikdy nebudou nudné!



Používáme ověření věku Adulto