Hodnocení obchodu

4,7 258 hodnocení
5
217x
4
25x
3
8x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.1.2018 18:43
Velmi spokojená doporučuji
Avatar autora | 19.1.2018 18:16
Super!!
Avatar autora | 17.1.2018 17:19
Nakupuji zde pravidelně a jsem spokojená.Doporučuji .
Avatar autora | 17.1.2018 09:10
Prehled a vyrizeni perfektni.
Avatar autora | 16.1.2018 07:46
Velká spokojenost. Děkuji :-)
Avatar autora | 11.1.2018 19:09
Perfektní obchod,kvalitní komunikace.Petr
Avatar autora | 11.1.2018 11:25
Vše v pořádku.Bleskové doručení objednanéno zboží.Spokojenost
Avatar autora | 10.1.2018 02:29
Jsem hodně spokojen
Avatar autora | 5.1.2018 14:17
Vše v nejlepším pořádku. S tímto obchodem mám několikaleté a pouze výborné zkušenosti. Vřele doporučuji všem zatím nerozhodnutým. Romana
Avatar autora | 5.1.2018 12:13
:)
Avatar autora | 5.1.2018 12:13
:)
Avatar autora | 23.12.2017 16:45
+ Vše v pořádku.
- Nic :)

Avatar autora | 20.12.2017 16:38
Objednavka byla nalezena jiným sortimentem ale funguje jak má. Moc děkuji jste skvělý. Karel Slavík Neveklov
Avatar autora | 17.12.2017 20:25
+ Přehledně nabízené produkty.

Avatar autora | 16.12.2017 19:29
Super obchod doporučuji všem
Avatar autora | 10.12.2017 19:59
+ dobrá komunikace s obchodem, rychlé dodání zboží

Avatar autora | 1.12.2017 16:46
Spokojenost
Avatar autora | 27.11.2017 07:19
+ jsem dlouholetý zákazník a jsem spokojený. doporučuji všem

Avatar autora | 23.11.2017 17:30
Doporučuji!
Avatar autora | 20.11.2017 15:17
Nakupuji zde pravidelně a mám jen ty nejlepší zkušenosti. Ochota a rychlost na jedničku s hvězdičkou. Příjemné obchodování a příjemní majitelé.
Avatar autora | 15.11.2017 12:58
+ Kvalitní zboží. Rychlé dodání a super komunikace.

Jsem velice spokojen s komunikací obchodu rychlostí doručení a s objednaným zbožím. Doporučuji všem. Super obchod poradí když nevíte co koupit.
Avatar autora | 28.10.2017 11:28
Doporučuji ostatním
Avatar autora | 25.8.2017 11:34
+ Rychlost dodaní

Avatar autora | 21.8.2017 21:13
+ Ochotně komunikují a vysvětlují přes mobil a e-mail.

Cena - rychlost dodaní zboží - ochota. O.K.
Avatar autora | 24.7.2017 19:12
Super obchod
Avatar autora | 10.6.2017 16:37
+ Přehledné stránky
+ Přijatelné ceny proti konkurenčním obchodům

Avatar autora | 26.5.2017 16:14
+ Velmi rychlé, milé a vstřícné jednání. Milí lidé.
- O žádných slabinách nevím.

Vřele doporučuji tento e-shop. Nakupuji v něm cca 2 roky a neměla jsem nejmenší problém.
Avatar autora | 14.5.2017 18:56
+ Maximální spolupráce
- Nic

Doporučuji
Avatar autora | 7.5.2017 16:00
+ Vsechny

Avatar autora | 5.5.2017 16:38
+ Velká ochota
- žádné

velká ochota ,poradí, doporučil bych
Avatar autora | 15.4.2017 17:58
+ dobré ceny
- žádné

mohu jen všem doporučit zde nakoupit !!!!!!!!!
Avatar autora | 14.4.2017 12:53
+ Je to super obchod vsem doporučuji
- Nema

Doporučuji super
Avatar autora | 4.3.2017 12:07
spokojen
Avatar autora | 26.2.2017 19:34
Dobrý obchod
Avatar autora | 26.2.2017 14:11
+ Výhodná cena
- Neregistrovaný slabiny

Dobrá cena
Avatar autora | 26.2.2017 11:27
+ Rychlé doručení, solidní nabídky, ceny.

Po prvním nákupu spokojen.Těším se na další nákupy.Obchod doporučuji.
Avatar autora | 25.2.2017 20:15
- nemá

doporučuji,velká ochota i po telefonu
Avatar autora | 14.2.2017 00:28
Zboží které jsem potřeboval bylo skladem. Rychlé dodání. Skvělá komunikace. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 28.1.2017 10:38
dobrý
Avatar autora | 19.1.2017 20:57
+ Dobrá cena a výběr.

Kupujte, vše je funkční, fajn ceny a rychlé dodání!
Avatar autora | 16.1.2017 10:39
- nevím

rychlost
Avatar autora | 21.11.2016 21:34
Byla jsem velmi spokojená
Avatar autora | 10.11.2016 14:53
+ ihned vše vyřídí a zařídí
- o žádných nevím

Velmi rychlá a výborná spolupráce
Avatar autora | 10.11.2016 07:04
Mají zboží které nakoupím jen tady a relativně levnější.
Avatar autora | 3.11.2016 12:17
+ Všetko ok. Maximálne ústretový prístup k zákazníkom.

Avatar autora | 1.11.2016 17:07
+ Nevím.
- No asi prodej tabákového zboží. Já jsem chtěl koupit jen žhavící drát a ten jinde neseženu než tady :)

Nevím byl to můj první nákup. Kupoval jsem jen žhavící drát. Celkem jsem s obchodem spokojený.
Avatar autora | 22.10.2016 14:49
+ Přehlednost nabízených výrobků.
- Nepřesné informace o naskladněných produktech.

Vždy objednávka proběhla bez problémů, ale nyní se mi již dvakrát stalo, že nabízené produkty neměli, ačkoli měli napsáno že jsou skladem. Byli mi nabídnuty tedy stejné výrobky, ale jiné značky.
Avatar autora | 24.8.2016 11:10
Mají kvalitní zboží.
Avatar autora | 17.8.2016 17:54
+ rychlost,přehlednost
- zatím nevím

zatím OK
Avatar autora | 15.8.2016 21:24
+ Cena, šířka nabídku
- Nevím

Všechno v pořádku, jedině snad dárkový liquid byl tak hnusný, že obratem putoval do odpadků
Avatar autora | 26.6.2016 19:49
+ nákup z domova
- žádné

vše ok a doporučuji, již jsem nakupovala opakovaně a opět vše ok
Avatar autora | 22.6.2016 11:58
+ Dobré ceny a přehled
- Žádné výhrady

Doporučuji všem
Avatar autora | 17.6.2016 12:08
+ přehlednost
+ dostupnost

bezva obchod
Avatar autora | 7.6.2016 11:13
+ Velká nabídka
- Návody

Avatar autora | 3.5.2016 08:24
+ Vždy perfektní spolupráce a rychlost.
- O žádných nevím

Můžu jen vřele doporučit. Ještě mě nikdy nezklamali. Rychlé jednání a moc milí lidé.Jen tak dál...... Romana
Avatar autora | 26.4.2016 20:40
+ cenove a casove
- nevim

okamzita reakce a spolehlivoststana
Avatar autora | 24.4.2016 13:26
+ Výběr zboží
+ V případě nejasností telefonická komunikace

Avatar autora | 11.4.2016 11:22
- žádné

Avatar autora | 29.3.2016 19:01
pohodlné-dodávka až do domu
Avatar autora | 18.3.2016 13:28
+ velký výběr, dobré ceny

velmi dobrá komunikace a rychlá doprava Každopádně doporučuji
Avatar autora | 1.3.2016 11:48
+ Pěkně a přehledně udělané stránky s velmi bohatou nabídkou zboží.

Nejlepší stránka s elektonickými cigaretami. Nikde jinde nakupovat nebudu.
Avatar autora | 25.2.2016 17:21
+ kvalitní zboží

Je to slušný a solidní obchod.
Avatar autora | 17.2.2016 14:30
+ Ochota a vstřícnost k zákazníkovi
- Myslím si že žádné

Doporučuji--já osobně jsem spokojen
Avatar autora | 16.2.2016 22:49
S obchodem velice spokojena jen s doručením byli chaotické pac někdo z tech smudlu napsal špatně číslo popisné :D ale jinac fajnys :) mám v plánu další objednávky :3 :D
Avatar autora | 11.2.2016 10:17
+ Cena, kvalita, rychlost
- žádné

Vynikající
Avatar autora | 8.2.2016 00:10
+ rychlost,cena

Kvalitní e-shop.
Avatar autora | 6.2.2016 12:03
+ výběr z domova
+ vyzvednutí na prodejně

skvělý tým v čele s majitelem, vždy s úsměvem nabídnou, poradí.
Avatar autora | 2.2.2016 00:28
+ VŠESTRANÉ
- SKORO ŽÁDNÉ

VÝBORNÝ
Avatar autora | 25.1.2016 09:36
+ nízká cena

Avatar autora | 24.1.2016 10:17
+ - přehledná nabídka, velký výběr, dobré ceny

- doporučuji
Avatar autora | 7.1.2016 17:08
+ má to co momentálně chci/alespoň doufám/
- Zatím žádná správa o doručení.Byly ale svátky,tak zatím čekám a čekám.

Zatím pochopitelně nemohu mít na obchod žádný názor-ať dobrý,či špatný
Avatar autora | 4.1.2016 12:36
+ Přehlednost.
+ Obchod má levné náplně na vyzkoušení různých chutí.

Avatar autora | 19.12.2015 17:41
OK
Avatar autora | 13.12.2015 14:20
+ Přehled a výborné ceny.

Takových obchodů je třeba, jejich málo. Díky.
Avatar autora | 12.12.2015 21:59
+ dostupnost výrobků
- žádné

dobrá dostupnost,bohatý výběr,dobrá reakce na reklamace,ochota,
Avatar autora | 25.11.2015 19:16
+ cena
- všechno v pořádku,akorát manuál v angličtině,to si myslím,že by se stávat nemělo

celkem vše v pořádku,vybíral jsem podle ceny,zboží dorazilo a dobrá komunikace po telefonu,snad tento výrobek bude dál splňovat,co od toho očekávám a vydrží co nejdéle
Avatar autora | 21.11.2015 16:58
+ Široký sortiment

Dobrý
Avatar autora | 5.11.2015 09:13
rychlá reakce, doporučuji
Avatar autora | 22.10.2015 11:51
+ rychlost,dřive jsem zde taky objednávala,dobrý výběr
- žádné

spokojena s výběrem,s dodáním zboží.Tento obchod doporučuji,je na ně spolehnutí
Avatar autora | 7.10.2015 10:11
+ kvalita, certifikace, cena
- zatím bez slabin

doporučuji
Avatar autora | 11.9.2015 12:17
+ výhodná cena, široký výběr

Avatar autora | 24.8.2015 07:50
+ rychlost,cena , výběr zboží

doporučuji ostatním zákszníkům
Avatar autora | 22.8.2015 16:09
+ Normální obchod, zakoupené zboží bylo v akci.
- Malý sortiment.

Když se poštěstí na akční zboží, nákup se vyplatí.
Avatar autora | 13.8.2015 20:04
+ cena
+ kvalita
+ přehled

dobré ceny přehled sortiment rychlost
Avatar autora | 1.8.2015 09:13
+ komunikace a rychlost dodání
- o žádných nevím

Avatar autora | 28.7.2015 21:14
+ cena zboží oproti kamenným obchodům
- nestálost sortimentu, např. produkty f. Vision

dobrý obchod
Avatar autora | 22.7.2015 11:20
dobra cena za super kvalitu
Avatar autora | 21.7.2015 08:36
Veľmi dobrá komunikácia a vybavenie objednávky, som veľmi spokojná!
Avatar autora | 17.7.2015 05:13
+ Obchod nabízí vše podle meho gusta a nemá chybu.
- Nemá žádný

Doporučuji všem kuřákům elektronických cigaret nej obchod roku.
Avatar autora | 25.6.2015 19:08
+ Přehlednost
- Doba dodání

Myslím,že není špatný
Avatar autora | 25.6.2015 11:28
+ rychlé dodání do domu
- ???

objednaný plyšáček v balíčku nebyl, jinak všechno perfektní
Avatar autora | 20.6.2015 17:34
+ Dobré ceny,kvalitní zboží,dobrá komunikace.
- Přehlednost odporových drátú pro opravy.
- Není tam jaký mají odpor,jen prúměr.

Doporučuji!
Avatar autora | 19.6.2015 07:15
+ dobré ceny

nakupuji zde poměrně často,škoda jen že dřív stačil nákup za 1000 kč aby byla doprava zdarma nyní je to už 1500 kč.Jinak jsem byla vždy spokojená:-)
Avatar autora | 17.6.2015 18:03
+ rychlost vstricnost

velice doporucuji bez problemovy nakup a rychle dodani
Avatar autora | 17.6.2015 09:19
+ jednoduchý nákup z domu, dodávka do domu, rychlost, kvalita

perfektní
Avatar autora | 26.5.2015 08:01
+ Bezproblémová komunikace a rychlost

Avatar autora | 23.5.2015 09:28
+ Velký výběr,dobré ceny,rychlé dodací lhůty

Výborný,velmi doporučuji
Avatar autora | 10.5.2015 12:14
+ Výše poštovného je úměrné.

Tento obchod mi byl doporučen od člena rodiny. Velmi slušný výběr za kvalitní ceny. Doporučila bych tento obchod známým, protože je v něm slušný výběr, nízké ceny, nízké poštovné, rychlé dodání.
Avatar autora | 9.5.2015 19:13
+ Široký sortiment zboží.
- Neznám.

Doporučuji všem ekuřákům.
Avatar autora | 4.5.2015 10:12
+ Sortiment

Vše v pořádku akorát je třeba prodejce předem upozornit na uzávěry BÁZÍ protože určitě prodejce za to nemůže ale měl jsem v balíčku asi třetinu Báze vyteklou a vše v balíčku mokré. Bylo použitelné tak jsem to ani nereklamoval.
Avatar autora | 23.4.2015 13:58
+ Telefon. se se mnou spojili, aby jsem odsouhlasil změnu jedné položky, protože objednaná nebyla momentálně skladem.
+ Rychlost dodání.

Ceny se mi zdály přijatelné. Nabídka byla celkem přehledná. Doporučuji zkusit tento obchod, zdá se mi velmi solidní.
Avatar autora | 14.4.2015 19:24
- Dlouhá dodací doba zboží.

Avatar autora | 12.4.2015 12:16
+ rychlost, komunikace

bezproblémový obchod. Určitě budu nakupovat i nadále
Avatar autora | 9.4.2015 19:57
+ rychlost,ochota
- nema

doporucuji
Avatar autora | 29.3.2015 11:58
+ objednání z domova
+ vyzvednutí osobně
- nevím o žádné

Avatar autora | 26.3.2015 11:13
+ rychlost, vyborna komunikace, ochota, vstricnost
- žadne

Avatar autora | 23.3.2015 14:02
+ Velmi široký sortiment a aromata Avoria, které nikde jinde skladem nejsou.
- -

Doporučuji.
Avatar autora | 20.3.2015 07:47
+ komplexní nabídka
+ rychlost
+ cena
- nevím o žádných

zkuste to
Avatar autora | 19.3.2015 09:36
+ Super obchod vše co potřebují jsem sehnala
- Nevím

Super obchod
Avatar autora | 15.3.2015 20:52
+ objednávka z domova
+ velký výběr zboží
+ rychlost dodání

spokojenost hned po prvním nákupu mohu pouze doporučit
Avatar autora | 7.3.2015 11:27
+ oproti jinym je levnejsi
- Obchodu by urcite neublizilo, kdyby mnel vic sortimentu, napr. ja uz 5 let kourim cigaretu BCC mega a vy ju v ponuke nemate je to skoda

doporucuji
Avatar autora | 6.3.2015 15:05
+ Rychlá komunikace mezi obchodem a zákazníkem.
+ Kvalitní zboží a velký výběr zboží (opravné součastky, liquidy, baterie, e-cigarety apod.)
+ Expedice zboží do 24hodin.
- Podle mě žádné nemá, jen kvůli České poště dlouho trvá dodání, ale taky záleží, z jaké lokality je zákazník, ale to zase tak nevadí.

E-cigo.cz vřele doporučuji ostatním zákazníkům. Velký výběr zboží a skvělá komunikace mezi obchodem a zákazníkem. Já jsem naprosto spokojený :)
Avatar autora | 28.2.2015 12:41
+ nákup z domova
- o žádných nevím

skvělá komunikace,rychlost doručení zboží,naprostá spokojenost všem doporučuji
Avatar autora | 26.2.2015 11:29
+ RYCHLOST

VŠE SUPER
Avatar autora | 24.2.2015 11:47
OK
Avatar autora | 16.2.2015 09:22
V jeden den jsem si zboží objednal a hned na druhý den jsem ho měl doma. To člověk ocení.
Avatar autora | 7.2.2015 13:48
+ kvalita výrobků prof.komunikace
+ rychlost dodání a cena oproti jiným obchodům
- žádné nejsou

vše O:K: vřele doporučuji Ventura
Avatar autora | 6.2.2015 14:11
+ Bezva nákup v teple domova.

Super internetový obchod
Avatar autora | 4.2.2015 11:13
+ ochota, rychlost,
- zadne

naprosta spokojenost, doporucuji
Avatar autora | 3.2.2015 08:40
- Nedostatečný popis některých komponent elektronických cigaret.

Avatar autora | 1.2.2015 09:44
+ dovelký výběr dobré ceny brzké doručení zboží
- o žádných nevím

spolehlivost a komunikace skvělá všem doporučuji
Avatar autora | 31.1.2015 21:47
+ velky vyber,dobra cena,ochota
- ziadne

super
Avatar autora | 28.1.2015 01:54
+ Super, špatně chodím a tento obchod mi odešle zboží domů, a rychlá dodací lhůta plus kvalita - doporučuji Všem ostatním zákazníkům.

Avatar autora | 24.1.2015 11:51
+ rychlost dodávky
- nevím o žádných

doporučuji jako službu s vysokou kvalitou
Avatar autora | 23.1.2015 15:08
+ široká nabídka
+ rozumné ceny

široká nabídka kvalitního zboží za solidní ceny Profesionalita,dobrá komunikace se zákazníkem Tento obchod rozhodně doporučuji i ostatním zákazníkům.
Avatar autora | 4.1.2015 16:25
+ levné ceny, rychlá dorava
- nedostal jsem přesně to co jsem si objednal

Avatar autora | 3.1.2015 09:23
+ nemusím běhat po obchodech.
- žádné

nakupujete v pohodlí domova
Avatar autora | 27.12.2014 15:09
+ Je velmi spolehlivý,bohužel jsem si objednala i zboží,které jsem omylem popletla a zboží mi bude vyměněno za správné,to se mi velmi líbí,že obchod vychází zákazníkovi vstříc !!
- žádné

velice dobrý
Avatar autora | 26.12.2014 15:21
- velké oštovné

Avatar autora | 20.12.2014 22:22
+ Přijatelné ceny, přehledné stránky, dobrý výběr.
- Nic

Super komunikace. Pokud je s objednávkou nějaký problem, hned volaji a po telefonu se vše doresi. Objednávala jsem několikrát a pokaždé zboží dorazilo hned druhy den.
Avatar autora | 14.12.2014 15:13
+ rychlost vyřízení a dodání zboží
- žádné zápory neregistruji

obchod bych všem doporučil
Avatar autora | 12.12.2014 20:00
+ Velmi příznivé ceny

velice dobré ceny,zboží dorazilo brzy a kvalitně zabalené i s dárečkem :-)
Avatar autora | 9.12.2014 17:56
+ V našem městě zanikly všechny prodejny e-cig.
+ Nemusím se proto nikam daleko a časově náročně vláčet.
+ Mohu v klidu a s rozmyslem vybrat zboží.
- žádné zásadní jsem zatím nezaznamenal.

DOBRÝ OBCHOD, DOPORUČUJI.
Avatar autora | 7.12.2014 16:56
+ - skvělé cen
+ - rychlost
+ - skvělý servis

- rozhodně doporučuji
Avatar autora | 1.12.2014 21:27
výhodné ceny náplní, výborná chuť, spokojenost
Avatar autora | 27.11.2014 11:55
+ cenově je nákup výhodný
+ doprava na adresu
- slabina je v tom, že před dovozem zboží není telefonické upozornění na přesnou hodinu dovozu

ostatním obchod doporučúji
Avatar autora | 23.11.2014 17:17
- Délka dodací lhůty je skoro dva týdny a zboží ještě nemám doma.

Kdybych to věděla ze to potrvá tak dlouho tak bych si objednala jinde
Avatar autora | 23.11.2014 16:08
Profesionální přístup,rychlé dodání,perfektní!
Avatar autora | 23.11.2014 11:07
+ VELKÝ VÝBĚR,VELMI PŘIJATELNÉ CENY

VELMI DOPORUČUJI !
Avatar autora | 14.11.2014 11:41
+ rychlost a spolehlivost
- nevím

mám málo zkušeností
Avatar autora | 9.11.2014 09:55
+ sortiment, který potřebuji skladem
- netuším

za mně spokojenost
Avatar autora | 6.11.2014 17:44
+ rychlost,kvalita

doporučuji-slušna cena ,rychlost dodani,dobré zboži.
Avatar autora | 6.11.2014 08:36
+ přehlednost
+ kvalita
+ rychlost doručení zásilky

doporučuji tento obchod ostatním
Avatar autora | 5.11.2014 09:37
+ Nabízí zboží, které jinde není.

Celkově velmi spokojená.
Avatar autora | 24.10.2014 06:34
+ Levne zbozi

Doporucuji, spolehlive dodani
Avatar autora | 22.10.2014 09:53
+ komunikace se zákazníkem
- snad ani žádné

doporučuji všem
Avatar autora | 13.10.2014 20:40
+ objednavka z domu.rychle dodanie tovaru .celkova spokojnost

samozrejme doporucujem vsetkym s obchodom som spokojna rychle dodanie kvalitny tovar
Avatar autora | 10.10.2014 14:52
+ VYSOKÉ SLEVY
- ŽÁDNÝ

VŽDY SEM BYL SPOKOJEN SE ZBOŽÍM CO SEM SI OBĚDNAL A BYLO VČAS DORUČENO
Avatar autora | 10.10.2014 13:55
+ pohodlí domova
- nevím o žádné

velice rychle dodáno
Avatar autora | 10.10.2014 09:13
+ Dobrý obchod

Doporučuji
Avatar autora | 7.10.2014 18:51
+ Cena a rychlé dodání
- Zatím žádné

Byla jse spokojená , jak s dodáním zboží ,tak s příjemným jednáním slečny ,která moji obědnávku vyřízovala
Avatar autora | 24.9.2014 11:38
+ Pohodlný nákup z domova.

Avatar autora | 19.9.2014 12:03
+ koupil jsem si u vas cigaretu. protika mi . nejde naplit klasickym spusobem vyhopdil jsem z okna 700 kc diky

Avatar autora | 18.9.2014 15:19
+ levné akční liquidy
- nevim

super,rychlé dodání zboží,komunikace vpohodě
Avatar autora | 10.9.2014 17:13
+ Rychlé doručení dobré ceny a skvělá komunikace
- Žádné

Příště nakoupim zas
Avatar autora | 10.9.2014 12:57
+ levne a kvalitne
- neznam

doporucuji
Avatar autora | 8.9.2014 09:15
+ Zboží v akci.
- Jen jednou se mě stalo, že chyběl 1 liquid.
- V ten den jsem se k Vám nemohl dovolat.
- Trošku komplikovanější systém nákupu.

Avatar autora | 7.9.2014 07:13
+ dobrá cena, rychlost

Dobrá cena a rychlost dodání jsou hlavní důvody pro další nákupy. Určitě tento obchod doporučuji
Avatar autora | 18.8.2014 14:29
+ Nejlevnejsi Clearomizer na internetu....
- Tento obchod zedne slabiny nema.

Pristi nakup bude opet tady komunikace vice nez suprova,prehledne stranky a nekteri prodejci by si urcite měli vzit priklad,jak by to mělo vypadat.Moc dekuji a priste jedine nakup tady.Za me rozhodne doporucuji vsem tento portal.
Avatar autora | 15.8.2014 13:14
+ komunikace
- nevím

ok
Avatar autora | 14.8.2014 09:47
zásilka,vyřízení vše OK.Avšak při uvedení do provozu jeden komplet je v pořádku a druhý nelze zprovoznit./baterii nelze nabít-nereaguje,taktéž atomizér nelze uvést do provozu.Je mi 76 let,jsem invalidním důchodcem,mám protézu a nemám chuť na nějaké reklamace.Měl jsem za to,že zboží dostanu v pořádku.při vrácení zboží poštovné musím zaplatit já! nevím zda tohle hodnocení někdo od vás čte!!!!Proto zatím nemůžu vaše služby doporučit.Zdá se,že těch šmejdů je u nás na každém kroku
Avatar autora | 12.8.2014 11:23
- nemohl jsem se opakovanědovolat a přišlo jiné zboží

nespokojenost
Avatar autora | 7.8.2014 22:16
perfektní
Avatar autora | 2.8.2014 12:46
+ Zbozi bylo to nejlevnejsi, co jsem nasel. A v bylo v poradku.

Avatar autora | 22.7.2014 20:17
+ mohu objednávat z domova
+ doporučení
- dlouhá dodací doba

OK
Avatar autora | 17.7.2014 10:16
+ Doporučuji

Avatar autora | 3.7.2014 10:43
+ sortiment zboží
+ akce za výhodné ceny
+ možnost platby bank.převodem
- nevím o žádných

Jsem spokojen
Avatar autora | 8.6.2014 08:35
+ velký výběr a kvalita produktů a rychlá dodací lhůta
- N E M Á ! ! !

NAKUPOVAT, NAKUPOVAT,NAKUPOVAT,jako SYSEL !
Avatar autora | 4.6.2014 09:19
spokojenost
Avatar autora | 3.6.2014 12:48
+ široký výběr a příznivé ceny.

Doporučuji bez obav
Avatar autora | 3.6.2014 08:54
- špatná komunikace

Avatar autora | 23.5.2014 13:23
+ výběr zboží a dobré ceny
- nevím o žádných

jedním slovem spokojenost
Avatar autora | 20.5.2014 14:12
+ Velký výběr liquidů ,velmi příznivé ceny ,rychlost dodání

Velmi doporučuji všem !!
Avatar autora | 23.4.2014 13:29
+ Slevy na zboží
- žádne

zboží dorazí dobře, je kvalitní
Avatar autora | 19.4.2014 11:11
+ Velmi rychlé dodání

Avatar autora | 9.4.2014 08:57
+ Rychlost a spolehlivost,dobrá komunikace

Doporučuji
Avatar autora | 3.4.2014 16:05
- Cena postovneho na Slovensko. Vacsina obchodov zasiela tovar napr.cez heureka point(ulozenka) a pod.

Avatar autora | 1.4.2014 22:47
+ Cena
- Kvalita, zhavici telisko moc nefunguje, naplne nejsou jak z obchodu, prijdou mi namichane s necim

radsi si Koupim v obchode, sice drazsi, ale kvalitnejsi
Avatar autora | 30.3.2014 11:24
+ široký a kvalitní sortiment
+ příznivé ceny
+ po osobní návštěvě
- né je požadované zboží skladem

Viz. výše
Avatar autora | 28.3.2014 18:18
+ dobré ceny,rychlost dodání zboží
- zatím žádnou

doporučuji
Avatar autora | 24.3.2014 21:28
+ ...
- ...

...
Avatar autora | 20.3.2014 17:02
+ Rychlost

Liquid Dekang Energy cow mi přišel 12mg a měla jsem objednáno 18mg, to jediné bych vytkla, jinak jsem velmi spokojená
Avatar autora | 16.3.2014 11:50
Bez problémů
Avatar autora | 11.3.2014 13:39
+ Nejlepší cena daného tovaru oproti konkurenci.
- nevím

Avatar autora | 10.3.2014 14:43
+ Skvělá komunikace.
+ Jednoduchost objednávky.
+ Velmi rychlé dodání.
+ Solidní ceny.
- Nevím o žádných.

Spolehlivý,rychlý,solidní obchod. Doporučuji všem potenciálním zákazníkům.
Avatar autora | 10.3.2014 11:30
+ V den objednání bylo zboží odesláno. Druhý den bylo doma :-) nevídaná rychlost obchodu.

Avatar autora | 9.3.2014 12:10
+ velký výběr

přehledný a rychlé dodání
Avatar autora | 2.3.2014 19:12
+ Rychlost,kvalita a slušné dopravné.

Doporučuji.
Avatar autora | 25.2.2014 09:17
+ super komunikace a rychlost

Víc takových obchodů
Avatar autora | 24.2.2014 09:49
+ široký sortiment nabízených produktů
- Velkoobchodní cena většiny prodůktů je vyšší než cena u konkurenční firmy, od které odebírám pravidelně.

Široký sortiment nabízeného zboží. Velkým kladem jsou akční výprodeje.
Avatar autora | 8.2.2014 22:05
+ rychlost, spolehlivost, výborné ceny
- zatím jsem nenašel

Avatar autora | 4.2.2014 11:17
+ nakup v pohodli domova
+ kaja

Avatar autora | 25.1.2014 12:35
+ Kvalitní liqidy a potřeby pro e kuřáky
- U konkurence je cena liqidů nižší.

Jednoznačně doporučuji!!
Avatar autora | 24.1.2014 16:51
Skúste sami, prajem všetkým taký celkový dojem, aký mám po nákupe v tomto e-obchode ja osobne - absolútne bez výhrad, maximálna spokojnosť, neobvykle nadštandardná ústretovosť. Pozornejším sa môže zdať, že toto je spam... Identicky som hodnotil obchod proMobil. Zhoda je v tom, že som objednávky uskutočnil zároveň a iné.
Avatar autora | 23.1.2014 18:26
+ - široký sortiment náplní i doplňkového zboží
+ - rychlá dodací lhůta
+ - výborná komunikace
+ - při nákupu nad tisíc korun pošta zdarma
+ - výborné ceny
- - tenhle obchod je nemá

Dopručuji všem kuřákům elektronických cigaret. Velmi oceňuji i ochotu obchodu. Když zboží zrovna nebylo, neváhali mi zavolat a nabídnout alternativu. Tohle jsem ještě nazažil a že už mám něco naklikáno.
Avatar autora | 13.1.2014 20:58
+ Rychlost dodání.
- Nevím

Super ceny rychlost dodání zboží.
Avatar autora | 28.12.2013 18:50
+ Krátká dodací lhůta.

V obchodě jsem nakupovala poprvé, neboť dodavatel, od kterého jsem dřív zboží odebírala, mi nezaslal zboží v dohodnutém termínu. Byla jsem mile překvapená, že zboží došlo velmi brzy. Spokojená jsem byla i s cenou zboží. Určitě se do tohoto obchodu budu vracet a vřele ho doporučuji i ostatním.
Avatar autora | 21.12.2013 12:44
+ Byl to rychlí obchod. V úterý jsem objednala a ve středu jsem měla balíček doma.
- Nevím o žádných

Perfektní komunikace a obchod doporučuji
Avatar autora | 12.12.2013 10:29
+ prehlednost komunikace a brske dodani

Avatar autora | 1.12.2013 07:39
+ sortiment zboží
+ vyřízení a dodání
- žádné

doporučuji
Avatar autora | 22.11.2013 08:21
Spokojená
Avatar autora | 17.11.2013 09:35
+ dobry komunikace a platba pres paypalem
- zatim nenasla

Dostala jsem jako darek e-ciga a potrebovala koupit novy liquid
Avatar autora | 15.11.2013 23:19
+ jak ostatni
- nevim

ok
Avatar autora | 9.11.2013 22:03
+ Výhody? No, hlavně rychlost dodání zboží.
+ Další plus : Mohl jsem si zvolit způsob platby.
+ Nechtěli jste peníze předem.
+ A v neposlední řadě cena. Je přijatelná.
+ Celkově jsem spokojený a doufám, že se na vás budu moci obrátit znova.
- Žádné nevýhody jsem nenašel.

Dvěma písmeny O.K.
Avatar autora | 4.11.2013 16:05
+ Přehlednost,komunikace,délka dodací doby.

Dobrý obchod,krátká dodací doba.
Avatar autora | 22.10.2013 15:44
+ kvalita rychlost

Avatar autora | 11.10.2013 19:22
+ spokojenost 100 procent
- zadne

doporucuji s hvezdickou
Avatar autora | 29.9.2013 08:28
+ informuje mě o novinkách pomocí emailu
- neschledal jsem

rychlé dodání zboží max.3 pracovní dny o obědnání. nízké ceny. vše originál zabalené. jsem s tímto obchodem naprosto spokojen
Avatar autora | 31.8.2013 22:03
+ Levné a kvalitní zboží
- Nevím o žádných

Všem doporučuji!!!
Avatar autora | 22.8.2013 13:35
+ Výhodné ceny
+ výhodné ceny

K nákupu jsem dostala i dárek,jsem moc spokojená.
Avatar autora | 15.8.2013 13:54
+ dobré ceny
+ prehľadná ponuka tovaru

rýchle vybavenie objednávky okamžité e-mailové vyrozumenie rýchla a spoľahlivá doprava
Avatar autora | 13.8.2013 19:26
+ pohodlí
- zatím nemá

super-doporučuji
Avatar autora | 6.8.2013 15:38
Solidní jednání, rychlost a spolehlivost.
Avatar autora | 1.8.2013 19:40
+ najdu co potřebuji za super cenu
- žádné

super
Avatar autora | 19.7.2013 20:42
+ Výběr
+ Rychlost
+ Cena
+ Kvalita
- nevím

Co se týče elektronických cigaret a dílu na ně, obchod vřele doporučuji.
Avatar autora | 6.7.2013 10:31
+ Dobra cena,rychlost,kvalita.
- Nevím.

OK.
Avatar autora | 1.7.2013 16:11
+ - výborný ceny
+ - rychlá a levná doprava
+ - výborná komunikace
+ - široký sortiment zboží
+ - přehlednost stránek
- - nenašel jsem

Kvalitní obchod s širokým sortimentem zboží pro e-kuřáky. Velice mě překvapila ceny dopravy (nad 1500 je zcela zdarma) a jedna z nejlepších komunikací s obchodem. Rozhodně můžu vřele doporučit!
Avatar autora | 23.6.2013 21:56
+ nízké ceny,rychlé dodání
- nic

Nakupuji zde pravidelně a vždy maximálně spokojen,rychlé dodání,super ceny.Poštovné je přes PPL jedno z nejlevnějších. Výrobky jsou za ty peníze kvalitní.
Avatar autora | 17.6.2013 11:05
+ Tovar na sklade
+ Postovne
- Nevem o ziadnej

Doporucujem
Avatar autora | 16.6.2013 02:44
+ rychlé vyřízení objednávky

doporučuji
Avatar autora | 10.6.2013 16:51
+ rychlost,spolehlivost
- není žádná

maximspokojen
Avatar autora | 31.5.2013 10:42
+ Všechno O.K.
- Žádné

Doporučuji
Avatar autora | 26.5.2013 12:43
+ Efektivita,rychlost,spolehlivost.
- nevím o žádných.

Velmi dobrý,spolehlivý obchod. Příznivé ceny. Doporučuji každému.
Avatar autora | 25.5.2013 15:30
+ Při nákupu nad 2500 Kč bez DPH sleva 10%.
+ Zboží doručené do 24 hodin
+ Za každých 300 KČ ůtraty -POZORNOST formou nov.clearmizeru zdarma.
+ Při objednávce nad 1500 Kč doprava zdarma
+ Při nákupu sady-např.cigarety ECO-T 10ml LIQUIDU ZDARMA!!!
- Chyběl jeden kus slíbeného clearmizeru zdarma,
- rovněž nedodali slíbený LIQUID 10ml k sadě ECO-T

Vyjímečná snaha zapůsobit na klienta ROZHODNĚ DOPORUČUJI
Avatar autora | 12.5.2013 10:40
velmi rychlá expedice a doruceni, zbozi kvalitni vcetne zabaleni, dle meho ocekavani. Z me prvni zkusenosti mohu jen doporucit.
Avatar autora | 11.5.2013 19:48
+ Dobré ceny,široký sortiment zboží.

Jen a jen doporučuji!!
Avatar autora | 29.4.2013 08:45
+ kvalitní zboží, nízké ceny

Avatar autora | 26.4.2013 09:44
+ prehladný
+ rýchly
+ presný
- v sortimente nemá náplne LIQONE

Spracovanie stránky je profesionálne a preto ma zaujala, ceny som porovnal s konkurenciou a e-cigo je na tom celkom dobre, ale má čo zlepšovať :-) Sortiment je aktuálny, pomohlo by rozšírenie. E.Cigaretu si kúpim raz, max dva krát a potom opakovane kupujem náplne a knoty, preto by som prijal viac prepracovať náplne (príchute, popis, výrobcovia, zloženie, ...) Celková spokojnosť.
Avatar autora | 15.4.2013 09:36
+ Dobré ceny
+ Rychlá dodávka zboží
- Mám zkušenost jen s jedním nákupem,žádné slabiny

Výhodná cenová nabídka Rychlé vyřízení a dodání zboží. Doporučuji tento obchod.
Avatar autora | 14.4.2013 10:48
+ Překvapilo mě, v nabídce v té době byl produkt který v jiných e shopech nebyl.
- Rozšíření sortimentu v gripech jak elektronických tak i mechanických a dále rozšířit nabídku v Diy atomizerech.

Moje první zkušenosti nákupu jsou velice dobré. V budoucnu jistě budu pokračovat v nákupu takže hodnotím velice dobře a doporučuji ostatním vaperům.
Avatar autora | 12.4.2013 18:18
Dobrý obchod,dobrý výběr a dobré zboží. Mohu doporučit.
Avatar autora | 8.4.2013 10:30
+ Velký výběr za dobré ceny.

Rychlé vyřízení objednávky do druhého dne. Dobrýá komunikace.
Avatar autora | 5.4.2013 20:56
+ Vstřícný přístup
- Chtělo by to trošku zlepšit přehlednost

Přijďte, nakupte a věřte že budete spokojeni.
Avatar autora | 17.2.2013 18:34
- na žádné jsme zatím nenarazila

doporučuji
Avatar autora | 9.2.2013 21:33
+ rychlost ,široká nabídka,dobré ceny
- žádné

mohu všem doporučit
Avatar autora | 9.2.2013 09:27
+ + dobrá kominukace
+ + kvalitný zboží
+ + rýchlost dodánia

Avatar autora | 29.1.2013 08:25
+ U E2 Clearomizér clear 6ml chybělo těsnění, ale to mi bylo po tel.dohodě ihned posláno.

Spokojenost, dobrá komunikace.
Avatar autora | 28.1.2013 09:48
+ Rychlost expedice zboží
+ Nízké ceny
- Slabá dýmavost liquidu

Objednaný liquid dorazil sice hned druhý den, ovšem s divnou, slabou chutí. I při plně nabité baterii kuřák zaznamená pouze slabý dým, což je oproti jiným obchodům (výrobcům) nevýhoda. Sečteno a podtrženo "Za málo peněz málo muziky."
Avatar autora | 27.1.2013 19:58
+ Velký výběr a nízké ceny e-náplní.
- Vyžší ceny e-cigaret setů.

Hlavně pro rychlost dodání.Rozhodně bych tento obchod všem doporučil.
Avatar autora | 26.1.2013 10:00
+ Pracuju na směny tak jinak nestíhám s je levnejsi

Super kvalita vse přehledné
Avatar autora | 23.1.2013 16:43
+ Perfektní komunikace , ceny ,rychlost.

Avatar autora | 24.12.2012 19:28
Vše ok. Jsem spokojen. Jen tak dále.
Avatar autora | 18.12.2012 06:34
- Objednal jsem si 4 druhy náplní a přisly 2 druhy co jsem si objednal a 2 jiné druhy. Nedá se říct, že bych byl spokoleny na 100%.

Avatar autora | 5.12.2012 17:27
+ přijatelné ceny,rychlé dodání
- nic

výborná komunikace,rychlé dodání,kvalitní výrobky za příznivé ceny.
Avatar autora | 4.12.2012 13:15
+ Cena,rychlost

Avatar autora | 29.11.2012 18:19
+ Nákup od stolu.

ok
Avatar autora | 19.11.2012 16:23
+ Dobrá cena,rychlost,kvalita.

OK.
Avatar autora | 8.11.2012 17:13
+ ŠIROKÝ SORTIMENT
- NEMŮŽU SI VZPOMENOUT

O K !
Avatar autora | 29.10.2012 18:05
+ Rychlost
+ Už si nepamatuji

Příznivá cena Slušná kvalita
Avatar autora | 29.10.2012 10:19
+ příznivá cena
+ zajímavé druhy příchutí
- nemají přehled o platbách

S obchodem jsem velice spokojena, jen by si měli udělat pořádek v příchozích platbách.
Avatar autora | 27.10.2012 17:42
+ Přehlednost,cena

Avatar autora | 26.10.2012 10:00
+ kvalita, rychlost doručení

naprosto bezchybný, doporučuji.
Avatar autora | 23.10.2012 13:56
+ výhodné slevy

Avatar autora | 15.10.2012 11:07
+ Super ceny v obchodě
- málo upoutávek ke stránkám na vebu

levné rychlé a až do domu nemusím schánět ve městech
Avatar autora | 14.10.2012 10:32
- Baterie nejsou Originál Joyetech. Stejně tak sady e-cigaret.Ale ceny stejný jako u originálu.

Avatar autora | 9.10.2012 16:45
+ - přehledný obchod
+ - dobré ceny
- - slabiny nenalezeny

Avatar autora | 8.10.2012 09:32
+ Objednám si zboží a dodáte mi ho až domů, co si přát víc?
- Zatím jsem ještě žádnou nenašla i když v nabídce chybí tenké silikonové navlékací náustky

Jste obchod z velkým výběrem zboží a zatím spolehliví
Avatar autora | 1.10.2012 09:14
+ široký sortiment

výborná komunikace,řešení reklamací, určitě tento obchod doporučuji