Jednorázové nebo klasické elektronické cigarety. Kdy je pro vás lepší první a kdy druhá varianta?

Jak jednorázové, tak i klasické elektronické cigarety mají svoje specifikace. Díky tomu se tak mohou ukázat nejen v poměrně velkém množství značek, ale také jednotlivých modelů a možností, které vám tak dávají spoustu možností výběru.

V rámci dnešního článku se podíváme na to, jaké specifikace mezi sebou mají právě jednorázové a jaké mají klasické elektronické cigarety. A možná i vy sami tak zjistíte, jestli jsou pro vás jednorázové kousky lepší než plnohodnotné cigarety.

Kdo volit jednorázové elektronické cigarety?

Jednorázové cigarety jsou opravdu vhodné především pro nováčky, nebo pro ty, kdo milují zkoušení nových příchutí. Důvodem je hlavně nízká cena, která se pohybuje standardně mezi jedním až dvěma sty korun. Díky tomu tak můžete odzkoušet danou značku i příchuť, aniž by vás to tak stálo vysoké peníze.

Standardní výdrž se většinou počítá na ekvivalent jedné krabičky klasických cigaret, tedy na rozmezí mezi pěti sty až šesti sty potahy. Pochopitelně není možnost je opětovně nabíjet ani doplňovat. Jsou tak jednoduchou eventualitou i z pohledu užívání a údržby.

Plnohodnotné elektronické cigarety

Naopak plnohodnotné elektronické cigarety rozhodně dokáží nejvíce ocenit ti, kteří už mají zkušenosti s kouřením a chtějí tak mít stále svoji vlastní elektronickou cigaretu k dispozici. Většina společností nám přitom nabídne mnohem víc, než je pouze samotný design. Častěji se potkáte s parametry jako je volba konektoru, velikosti baterie nebo zásobníku na náplně. Standardem je pro elektronické cigarety nabíjení přes USB nebo USB-C. Kompletní elektronická cigareta je plně soběstačná. Jedinou součástí, kterou může být potřeba po nějaké době vyměnit, je například baterie, která se nabíjením a vybíjením postupně opotřebovává.

Používáme ověření věku Adulto