Znáte způsoby, jakým si elektronické cigarety upravit podle sebe? Prozradíme vám ti nejoblíbenější!

Elektronické cigarety jsou moderním elektronickým přístrojem, který umožňuje kouření provozovat mnohem zdravěji a zároveň u něj nerušíte svoje okolí. Samotná elektronická cigareta funguje, tak že se postupně odparuje vodní báze v zásobníku. K jejímu odpařování je využito žhavícího tělíska, které se zásobu z baterie. Standardně se nabíjejí všechny elektronické cigarety pomocí klasického USB kabelu.

Máte přitom ohromnou spoustu možností po jaké cigaretě sáhnout. Samotná těla jsou dělaná v ohromném množství tvarů, barev či motivů a velké množství používaných materiálů potom jen rozšiřuje už tak pestrý výběr. My se dnes ale soustředíme na to, jak si můžete takovou cigaretu upravit i v moment, kdy vlastníte již tělo cigarety.

Díky různým vůním a příchutím vám nepřijde elektronická cigareta nudná

Jednou z nejlepších možností a také dokonce i nejlevnějších, je právě úprava cigarety pomocí odlišné vodní báze. Díky tomu, že jsou báze na vodním principu, je poměrně jednoduché je obohacovat a ozvláštňovat o různé nové příchutě a vůně. Můžete si tak klidně zakoupit rovnou celou degustační sadu, které jsou rovněž k sehnání, a na konkrétní vůni nebo příchuť potom sáhnout podle toho, jakou máte náladu. Báze jsou navíc pro kouření nutně potřebné, takže u toho neutrácíme ani korunu navíc.

Upravte si tvar a design podle přání

Samotné tělo cigarety upravíte jedině koupí nové. Elektronické cigarety ale můžete rovněž upravit pomocí jednotlivých gripů. Grip znamená v anglickém originále úchop a pokud například děláte nějaký raketový sport, florbal či hokej tak tento pojem velice dobře znáte. Jako gripy se označují pouzdra, ve kterém jsou cigarety jako takové zapouzdřené. Díky koupi nového tak máte možnost ozvláštnit svůj zážitek, díky čemuž vám cigareta nezevšední.



Používáme ověření věku Adulto