Vlastní náplně do elektronické cigarety? Opravdu se dají namíchat a poradíme jak!

Elektronické cigarety svoji oblíbenost zakládají mimo jiné i na tom, jak neuvěřitelně dokáží být všestranně pro svoje uživatele. Díky tomu se tak můžete i po dlouhých měsících užívání potkávat s novými vjemy furt dokonale. 

Pro zkušené uživatele je jednou z eventualit dokonce také tvorba svých vlastních náplní. Ve své podstatě nejde o nic složitého a v našem sortimentu najdete vše potřebné, ale rozhodně postup nedoporučujeme nováčkům v užívání elektronických cigaret.

Základ je základ

I pro vlastnoručně vyráběné náplně do elektronických cigaret budete potřebovat hlavně správnou bázi, na které budete celý zbytek potom jenom dochucovat. Báze se vyrábějí ve dvou hlavních variantách, přičemž moderní elektronické cigarety už nemají problém s užíváním jak prvních, tak druhých variant.

V našem sortimentu najdete báze pro elektronické cigarety dokonce i v různých verzích podle toho, kolik samy o sobě obsahují nikotinu. Díky tomu tak můžete velice citlivě namíchat přesnou směs i co se týče obsahu nikotinu uvnitř.

Vůně a příchutě

Jakmile máte zvolenou bázi, tak v poměru přibližně 70:30 vybírejte vůně a příchutě do elektronické cigarety. Většinou se potkáte s tím, že vám výrobci dávají možnost stejného množství nejen hotových liquidů, ale také i samostatných vůní a příchutí, které se odrazí na tvorbě.

Nikdy obratem nepoužívejte náplň

Jakmile náplň namíchanou, tak ji nikdy nepoužívejte okamžitě. Důvodem je, že náplně potřebují pro svoji kvalitu chvíli odpočívat a vyzrát. Přibližně se doba zrání dá odhadnout na pět až sedm dní, přičemž by celou dobu měla být náplň v ledničce nebo na jiném chladném místě. Doba, po kterou bude vaše domácí náplň zrát, bude zodpovědná za kvalitní promíchání obsahu a také vyzrání vůně a příchutě.



Používáme ověření věku Adulto