Rozmýšlíte se nad koupí elektronické cigarety? Přesvědčíme vás jejich největšími výhodami!

Elektronické cigarety jsou současným fenoménem a různé varianty elektronické cigarety nebo elektronického žhavení, jsou stále populárnější. Jsou nejen ekonomičtější, ale padají i do současné módy a od toho se větví celá řada dalších důvodů. My, jako jeden z nejlepších distributorů elektronických cigaret dobře cítíme zvýšený zájem. I tak je ale celá řada lidí, která je na vážkách, zdali chce elektronické cigarety zkusit. Pokud stále váháte, tak vám přinášíme několik nejdůležitějších výhod, které vám nabízejí.

Elektronické cigarety myslí na vaše zdraví

Elektronické cigarety jsou mnohem zdravější, než je tomu u klasického kouření tabákových výrobků. Namísto tabáku se tady odpařuje vodní báze, která obsahuje pouze odměřené množství nikotinu, vodní páru a případné látky jako jsou aromata nebo příchutě.

Neobtěžují vás ani vaše okolí

Při kouření klasických tabákových výrobků se produkuje jako vedlejší produkt dehet. Dehet je nepříjemný v tom, že se velice dobře poutá na porézní materiály ve svém okolí. Kuřáka tak poznáte podle zápachu z prstů, vlasů, oblečení a velice těžko se dostává například i z potahů či závěsů.

Elektronické cigarety nemají žádné vedlejší produkty jako je dehet. Naopak jsou emulze zcela běžně doplněny o různé vůně a příchutě. Díky tomu můžete volit spoustu exotických i běžných motivů a zjistíte, že si vaše okolí dost možná nakonec i zamiluje váš nový styl.

Ekonomická úspora oproti tabáku

Elektronická cigareta jako taková je určitě mnohem dražší, pokud se bavíme o výši jednorázové investice. Její pořízení provází více financí, ale pak už jenom šetříte. Jedinou spotřební věcí je baterie, jejíž kapacita se postupně snižuje. I zde se ale bavíme o dlouhých měsících aktivního užívání. Jediné co dokupujete jsou tak vodní emulze, které mají mnohem lepší ekonomický poměr, než tabák.



Používáme ověření věku Adulto