Elektronické cigarety Smok NOVO 4, které vzhledem rozhodně nezklamou

Elektronické cigarety se v postupu posledních let staly ohromným trendem. Nabízejí možnost, jak kouřit mnohem zdravěji a neobtěžovat u toho jakýmkoliv způsobem svoje okolí. Trh s elektronickými cigaretami tak pochopitelně na tryskem rostoucí popularitu odpovídá mimo jiné i ohromným množstvím modelů. 

Dnes se podíváme na jednoho z tradičních výrobců, které vám nabídnou elektronické cigarety s neobyčejným designem i praktičností!

Do čtveřice všeho šťastného?

Výrobce Smok je už víceméně tradičním výrobcem na poli elektronické cigarety. Aktuální série je již čtvrtým počinem této značky a prozatím to vypadá, že klasické rčení o třetím pokusu se v případě série Smok může posunout až na ten čtvrtý. Od předchozí série doznaly elektronické cigarety značky Smok spoustu zdokonalení, které se týkají především pohodlí při kouření a vzhledu!

Výběr originálních vzorů

Design je hlavní předností elektronické cigarety čtvrté série od výrobce Smok. V první řadě zde nenajdete žádné hrubé hrany, které by narušovaly moderní design. Ve spodní části těla cigarety pak najdete jemné tlačítko, které barevně sedí s tělem a pod ním jednoduchý displej. Ten je sice malý, ale má vysoký jas i slušný pozorovací úhel, tak jeho čtení opravdu vůbec nic nebrání.

Hlavní výhodou jsou ale vzory, kterých najdete u Smok NOVO 4 celkem deset. Můžete si vybrat jak z příjemných vzorů v bílé, černé či šedé barvě, tak i z originálních obrazových vzorů v pestrých barvách.

Lepší kouřivost i výkon baterie

Baterie má u čtvrté generace cigarety Smok kapacitu 800 mAh a o nabíjení se již nestará zastaralé USB, ale jeho modernější varianta v podobě USB-C. mnohem lepší kouřivost navíc přidává lepší žhavící hlava, dokonalejší tvar těla i samotného náustku. Smok NOVO 4 vás tak zajisté nezklame!



Používáme ověření věku Adulto