Elektronické cigarety jsou nejen zdravější, ale také finanční úsporou

Kouření klasických tabákových výrobků může v mnoha ohledech lidem vlézt do života. V některých případech to může být odpor, nebo obtěžování okolí, v jiných případech to potom může být i zhoršené zdraví. O čem se ale mluví mnohem méně, jsou finanční stránky věci.

Tabákové výrobky jsou totiž už dlouhodobě dost drahé, a jejich cena se neustále zvyšuje. Vše je dáno kolky a převozními povoleními, které jejich cenu stále vyhánějí výš a výš. V některých zemích dokonce funguje cena jako nástroj ke zmenšení počtu kuřáků. Elektronické cigarety tento problém ale mohou řešit.

Jednorázová investice

Samotné elektronické cigarety vám mohou na první pohled přijít o něco dražší, než je tomu u tabákových výrobků. Nesmíte ale zapomenout na to, že zatímco tabákové výrobky neustále dokupujete, tak vám jedna elektronická cigareta dokáže vydržet i stovky hodin používání. 

Jedinou věcí, která se na elektronické cigaretě může poměrně dost aktivně opotřebovávat, je baterie. Ta se stejně jako u všech dalších zařízení opotřebovává opětovným vybíjením a nabíjením. Její kapacita se tak může postupem času snižovat. Na trhu ale není problém zakoupit kdykoliv nové baterie. Také v našem obchodě jich nabízíme celou řadu.

Pravidelné dokupování se týká jen náplní

Pravidelné dokupování se tady nevztahuje na vše, jako je tomu u klasické cigarety. Používat dokola můžete víceméně stále jen tu jedinou elektronickou cigaretu. Jediné co se do ní dokupuje, jsou vodní směsi. 

Podle toho, jaké množství kupujete a jakou výhřevnost volíte, vám mohou směsi v řádu stovek korun na ceně stačit i na desítku a více hodin kouření. To se pochopitelně mění podle toho, jakou elektronickou cigaretu používáte a také podle toho, jaké náplně a za jaké teploty kouříte.



Používáme ověření věku Adulto