Elektronická cigareta recenze

První použití elektronické cigarety se datuje do roku 2006. Prvotně byla e-cigareta určena pro odvykání kouření - umožňuje nastavení různé dávky nikotinu. Rázem si však elektronická cigareta ve světe získala značnou oblibu. Při odvykání kouření mají e-cigarety oproti dalším náhražkám značnou výhodu - zachovává totiž kuřácký rituál. Více o problematice se dozvíte v článku, který se věnuje odvykání kouření.

ELEKTRONICKÁ CIGARETA – RECENZE A ZKUŠENOSTI UŽIVATELŮ

Jelikož pravidelně dostáváme e-maily od našich zákazníků, kteří nám píší své zkušenosti s e-cigaretou, rozhodli jsme se zveřejnit recenzi od pana Skotáka. Pokud se chcete i vy podělit o své zkušenosti s používáním e-cigarety, napište nám do diskuze na náš Facebook.

ELEKTRONICKÁ CIGARETA RECENZE

Napsal Jan Skoták

Elektronickou cigaretu používám již druhým rokem. Původně jsem si ji pořídil jako prostředek, který mi pomůže přestat s kouřením, ale zatím jsem se k tomuto kroku neodhodlal. E-cigareta se jednoduše ovládá - zapíná se stisknutím tlačítka na těle cigarety. Náplně tzv. patrony jsou poměre malých rozměrů. Patrony mě mile potěšili svou přijatelnou výdrží. Samotné kouření mi plně vyhovuje. Kdybych měl popsat chuť po vykouření elektronické cigarety, tak bych šluk dýmu hodnotil jako ostřejší, celkově je pocit po vykouření příjemný. Dříve jsem používal e-cigaretu na baterie, nyní již mám vyšší model, který umožňuje dobíjení. To se mi osvědčilo a k bateriím bych se již nevrátil.

Celkově elektronickou cigaretu hodnotím osmi body z deseti.

ELEKTRONICKÁ CIGARETA TEST

Napsal Petr Hanák

Rozhodl jsem se na jeden měsíc otestovat elektronickou cigaretu, o které se v poslední době hojně hovoří. Zařekl jsem se, že za celý měsíc nevykouřím ani jednu cigaretu (aby byl test co nejvíce objektivní). První týden jsem s e-cigaretou překonal vcelku úspěšně, chuť bych zhodnotil za uspokojivou (samozřejmě, že běžná cigareta má odlišnou specifickou chuť, které se nejspíš e-kouření nevyrovná). Vyloženě abstinenční příznaky jsem za celý týden nepociťoval - byl jsem ze sebe spokojen. Nadšení se postupně přeneslo i na rodinu a blízké - konečně viděli, že s kouřením aktivně bojuji a že jsem se odhodlal ke změně. V následujících týdnech jsem začal dávky nikotinu v elektronické cigaretě omezovat. Bohužel se mi nepodařilo omezit zvýšený přísun potravin. Tím potvrzuji nevýhodu, která s odvykáním souvisí - většinou se ztloustne. Asi v půli mého snažení jsem na víkendové oslavě narozenin nevydržel a zapálil si klasickou cigaretu. Ta mi však kupodivu nechutnala a jakmile to bylo možné, vrátil jsem se zpět k elektronické. Za porušení zákazu kouření jsem si mohl sám, jelikož mně došla baterie v e-cigaretě a než jsem ji nabil, už jsem měl klasickou cigaretu vykouřenou. Z toho plyne i důležitá rada, hlídejte si kapacitu baterie, jinak při odvykání nejspíš selžete a zapálíte si. Poslední dva týdny jsem zvládl bez prohřešku a v kouření e-cigarety dále pokračuji. Nyní e-cigaretu kouřím již třetí měsíc. Pokud jednou opravdu přestanu, dám vědět.

Elektronická cigareta recenze Ego

Asi půl roku jsem si zahrávala s myšlenkou, že přestanu kouřit. Jelikož jsem neměla zkušenosti s výběrem cigarety, začala jsem hledat po internetu na diskusních fórech recenze od uživatelů. Nakonec jsem se rozhodla pro elektronickou cigaretu Ego, která měla řadu kladných hodnocení. Mezi výhody cigarety Ego patří velká výdrž baterie, dobrá dýmavost, silný hit, snadná výměna liquidu, jednoduchá údržba, stylový design a zámek baterie. Mezi nevýhody je možné zařadit dražší provoz a nutnost častějšího čištění. Na jednom fóru jsem se dočetla, že někomu protíká liquid, osobně s tím zkušenosti nemám.

Elektronická cigareta recenze Platinum

Balení obsahuje elektronickou cigaretu Platinum a standardní příslušenství jako je baterie, atomizér, filtr, dále deset náplní, USB nabíječku, adaptér do elektrické zásuvky 230V a také 12V nabíječku do auta. Elektronická cigareta je přijatelných rozměrů o délce 88 mm, nabíjí se 2-3 hodiny. Jedná se o cigaretu nižší cenové kategorie s dobrým poměrem cena - výkon. Vzhledově se podobá běžné cigaretě. Nevýhodou cigarety Platinum je nízká výdrž baterie a náplní.

Používáme ověření věku Adulto