Pár tipů, jak si užít konec léta na maximum!

Prázdniny jsou u konce a nebude to tak dlouho trvat a budeme se muset rozloučit i s nejteplejším ročním obdobím - létem. I když nám pár týdnů příjemných teplot ještě zbývá, neměli bychom je promarnit, ba spíše naopak! Jestliže i na vás začíná pomalu doléhat, že brzy bude po létě a o slovo se přihlásí chladnější podzim, pak byste si určitě měli přečíst náš dnešní článek. Poradíme vám v něm, jak si užít konec léta na maximum!

Poslední grilovačky s přáteli

Léto, grilování a posezení s přáteli jdou zkrátka dost dobře dohromady. Proto využijte skutečnosti, že nám počasí ještě docela přeje, naložte maso do výborné marinády, kupte klobásky, nakrájejte zeleninu a nezapomeňte na něco dobrého k pití, pozvěte kamarády a užijte si poslední grilování tohoto roku. Až se totiž léto překulí, počasí začne být studenější a to už se nikomu nebude chtít sedět venku u grilu, brrr!

Ještě jednu krátkou dovolenou

Pokud vám to v práci umožní, vyjeďte si na poslední letní dovolenou. Možností je i na konci léta stále ještě dost, záleží jen na vás, jestli vyrazíte na týden na Mácháč nebo si vyjedete třeba pouze na víkendový pobyt někam na wellness, kde si pořádně odpočinete. Jasně, na dovolenou můžete i na podzim nebo v zimě, ale prostě letní dovča je letní dovča, nemáme pravdu?

Pořád není pozdě na párty u bazénu

Jestli k létu něco neodmyslitelně patří, pak jsou to párty u bazénu. A rozhodně neplatí, že podobné akce pořádají jen nevybouření studenti! Pozvěte přátele, udělejte něco dobrého k jídlu, zajistěte pití, pusťte si příjemnou muziku a zapalte si u toho třeba elektronickou cigaretu s nějakou dobrou příchutí - uvidíte, že vám bude více než fajn, za to se zaručíme!

Používáme ověření věku Adulto