Několik rad, které pomohou těm, co vlastní první elektronickou cigaretu

Elektronické cigarety jsou poměrně dost jednoduchými zařízení, které dokáže víceméně okamžitě používat kdokoliv. Může se ale stát, že například přemýšlíte o tom, jestli je vůbec chcete koupit, nebo zdali dokážete jejich hodnoty využít a ocenit.

Přesně pro vás je tady tento článek, který vám dá několik základních informací, s nimiž budete o elektronických cigaretách do začátku vědět všechno.

 Jakou životnost má elektrická cigareta?

Životnost elektronické cigarety se počítá na roky. Většinou se dá říct, že je víceméně nesmrtelná, pokud se používá tak, jak je potřeba. Tedy pokud nepospícháte na její žhavení, vychladnutí a také je ve správných podmínkách. Jedinou věcí, která se postupně ničí je přímo baterie, ale u té nemusíte mít obavy, protože lze levně nahradit.

Na kolik cigaret jedno nabití stačí?

U této otázky rozhodně nemáme jednoznačnou odpověď. Standardně opravdu vystačí jedno nabízí přibližně na patnáct cigaret, takže by průměrnému kuřákovi mohla taková cigareta vydržet víceméně i na celý den. Rozhodně ale najdete i cigarety s mnohem většími i menšími kapacitami, než je zmíněná.

Kolik stojí směsi do cigarety?

Vodní báze, které se používají namísto tabáku v elektronické cigaretě stojí pochopitelně různě. Většinou se pohybujeme v ceně v rámci několika málo stovek korun, přičemž báze vydrží opravdu na velice dlouho. V porovnání s tabákem je tak na sto procent mnohem levnější.

Co když si poruším nějakou část elektronické cigarety?

Může se stát, že nějakým způsobem zničíte část cigarety. V naprosté většině případů to není žádný problém, protože jsou ty nejcitlivější části k dispozici v podobě náhradních dílů. Jedinou komplikací, že které není cesta ven, by bylo úplné zničení základního modulu. V tom případě by bylo nejspíš potřeba cigaretu koupit celou novou.

 



Používáme ověření věku Adulto