Elektronická cigareta se stane vaší prodlouženou rukou

Poměrně mladý a moderní způsob, jak se aktivně věnovat svému kuřáckému návyku a u toho zcela minimalizovat dopady na okolí, nebo ty nepříjemné věci jako je kouřový zápach. Přesně tak se dají popsat elektronické cigarety a jejich výhoda oproti běžným tabákovým výrobkům. A lidé si tyto výhody plně uvědomují.

Elektronická cigareta je stále více v kurzu

Elektronická cigareta se drží už delší dobu na vysokých číslech prodejnosti a stále větší množství lidí odchází od běžných tabákových cigaret k různým druhům elektronických náhražek. Důvodů je celá řada a mnohých si nevšímáte především vy, ale také vaše okolí.

Pro nejednoho kuřáka se už totiž musela stát jeho záliba i překážkou v pracovních ambicích. Není opravdu jednoduché nějakým způsobem zakrýt svoji závislost na cigaretách v moment, kdy se pach velice dobře chytá na prstech, vlasech i oblečení a je tak všudypřítomným doplňkem vašeho života. Na to ale můžete s našimi elektronickými cigaretami zapomenout a můžete si užívat svoji vášeň bez jakýchkoliv omezení pro vás či vaše široké okolí!

Proč jsou elektronické cigarety tak moc oblíbené?

Důvodů je rovnou celá řada. Začneme od toho nejzásadnějšího, a to právě od nepříjemného zápachu. Při pálení klasických tabákových směsí žárem se přirozené tvoří zplodiny a mnohé z nich jsou nepříjemné jak pro vaše okolí, tak i přímo pro vás. Tím prvkem, který se zachytává na všem kolem vás a výrazně smrdí je dehet. 

A ten se pojí i s druhým důvodem, proč jsou elektronické cigarety, které nabízíme o tolik lepší, jak tabákové. Onen dehet se mimo zachytávání ve vašem okolí také velice dobře zachytává i přímo uvnitř plic a vaší dýchací soustavy. Velice jednoduše se tak hromadí a za určitý čas může působit nepříjemné zdravotní potíže mezi které patří například snížená kapacita plic, dýchavičnost a mnohé další. To vás s vodními emulzemi v elektronických cigaretách opravdu nečeká.

Používáme ověření věku Adulto