Elektronické cigarety jsou dostupnější, než kdykoliv dřív

Elektronická cigareta může být pro někoho jenom módním doplňkem. Pro jiné to je pak východisko, jak vycházet se svými spolupracovníky, rodinou či blízkými co kouření nemají rádi nebo jej odsuzují. A pro některé dokonce může elektronická cigareta představovat cestu ze začarovaného bludného kruhu závislosti na kouření. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, tak se můžete spolehnout na náš sortiment, který vám dává větší výběr než kdykoliv dřív.

Elektronická cigareta přesně podle vašeho přání

Samotná elektronická cigareta je rozkladatelné zařízení. Mimo samotného těla cigarety si lze naprostou většinu komponentů vyměňovat. To je ale spíš součást pro pokročilejší uživatele, nebo to malé procento co si nenajde ideální kousek v běžně nabízených elektronických cigaretách. Výběr je totiž obrovský a mezi desítkami různých značek a stovkami jednotlivých modelů si můžete vybrat jakoukoliv elektronickou cigaretu od výběru barev, přes materiál až po velikost a tvar.

Nikdy neomrzí díky spoustě náplní

Elektronické cigarety na první pohled vypadají jako zařízení, které by vás mohlo za nějakou dobu omrzet. S tím ale rozhodně nesouhlasíme, protože jsou stovky možností, jak si užívat kouření odlišným způsobem. Díky možnosti nakoupení stovek různých náplní můžete neustále střídat vůně i příchutě elektronické cigarety a můžete si tak vybírat podle nálady nebo chuti, jak si jen přejete.

Nabízíme i náhradní součástky

Součástí sortimentu jsou pochopitelně i náhradní součástky. Někdy vás zkrátka může lehce omrzet stejný druh úchopu a můžete si vylepšit uživatelskou zkušenost pomocí individuálních gripů nebo náustků. V jiných případech pak nabízíme i náhradní díly, které jsou víceméně spotřebním zbožím, jako je například baterie k zahřívání emulze. Ta se nabíjením a vybíjením pochopitelně opotřebovává a snižuje se časem její výkon.

 

Používáme ověření věku Adulto