Hledáte elitní elektronické cigarety? Pak je tady pro vás Joyetech EVIO

 

Myslíte si, že je elektronická cigareta každá stejná? To budete překvapeni! Na trhu najdete celé desítky až stovky výrobců jednotlivých cigaret. Ty se liší například designem nebo jednotlivými vlastnostmi. Nový šmrnc a život potom dodá i staré původní cigaretě doposud nepoužívaná náplň, se kterou si můžete celé kouření udělat opět zajímavější. My se ale dnes podíváme na jednu z elektronických cigaret, která určitě stojí za vyzkoušení. Je kvalitní Joyetech EVIO.

Originální a bytelný design

Občas je i u takové věci jako elektronická cigareta problém najít dostatek originality, nebo potom dostatečně pevné zpracování pro co nejdelší výdrž. Mezi spoustou různých výrobců a konkrétních modelů v tomto ohledu dokáže určitě Joyetech EVO vyniknout. 

Jedná se o elektronické cigarety vedené ve velice elegantním designu. Tvary jsou dokonale zaoblené a táhlé bez jakýchkoliv hran, co by narušovaly kompletní vzhled cigarety. Krásu jejich designu potom podporuje fakt, že je celý obal dělaný z vysoce kvalitní nerezové oceli. Na první pohled je tak Joyetech EVIO velice elegantní elektronickou cigaretou. Při podrobnějším prozkoumání nebo na omak pak ale zjistíte, že je zároveň velice bytelná a dokonale zpracovaná.

Elektronická cigareta, která nezklame ani vybavením

Elegance je sice krásná, ale jak je na tom Joyetech EVIO s baterkou a nabíjením? Oproti konkurenci opravdu úžasně! Aktuálně se prodává za cenu kolem 500 Kč a v této cenové hladině hledá konkurenty jen velice těžko. Velikost baterie 800mAh vám nabídne dostatek energie pro spoustu kouření. O nabíjení se potom stará nejmodernější port USB-C a díky fast charging technologii je nabízejí do plného stavu otázkou 30 minut. Navíc stav nabití můžete kdykoliv kontrolovat díky přesnému LED indikátoru.

Používáme ověření věku Adulto