E-KOUŘENÍ CO TO JE?

Činnost, při které kuřák namísto klasické cigarety využívá elektronickou je nazývána jako e-kouření. Hlavním nástrojem při e-kouření je tedy e-cigareta, která má řadu předností. Pojďme si nejvýznamnější výhody e-kouření vyjmenovat a stručně charakterizovat.

Výhody e-kouření cigára

1) E-kouření je šetrnější vůči vašemu zdraví i peněžence
Při použití elektronické cigarety inhalujete pouze nikotin bez dehtu a dalších škodlivých látek. Vdechujete tedy pouze páru a určitou dávku nikotinu, kterou libovolně regulujete dle vašich potřeb.
    
2) E-kouření  neobtěžuje vaše okolí
Jelikož  e-cigo nehoří, nevzniká nepříjemný zápach a proto cigareta nikoho neobtěžuje ani  v uzavřených prostorech. Jelikož kuřák vdechuje jedinou škodlivou látku – nikotin, nevzniká jev známý jako pasivní kouření.

3) E-kouření nebourá rituály
E-cigareta se podobá klasické cigaretě. Při kouření ji držíte, přikládáte k ústům a inhalujete. Proto lépe odoláváte i psychické závislost na rozdíl od žvýkaček či náplastí.

4) E-kouření nešpiní
Při kouření cigára se často stává, že si propálíte oblečení či od popelu umažete oblečení. Klasická cigareta také barví do žluta vaše zuby, prsty a dráždí vaše oči.

Co jsou to elektronická cigára?

Elektronická cigára jsou slangovým označením poměrně nové pomůcky sloužící k odvykání a omezování kouření - elektronické cigarety. Skládá se ze samotného přístroje, do něž se umisťují náplně, v kterých je obsažený nikotin. Mezi hlavní výhody patří to, že kuřák inhaluje pouze nikotin bez dalších zdraví nebezpečných látek. Více informací naleznete v obsahu internetového obchodu e-Cigo.cz.

Obr.: Elektronická cigareta Wismec MOTIV

Používáme ověření věku Adulto