Víme proč přejít na elektronickou cigaretu

Sesbírali jsme pro vás argumenty, proč přejít na elektronické kouření. Víte o dalších? Napište nám na náš Facebook.

STANETE SE OBLÍBENĚJŠÍM

Co si budeme povídat, kuřáci jsou čím dál více perzekvováni a vytlačováni na samý okraj společnosti. S elektronickou cigaretou již nikoho nebudete obtěžovat škodlivými látkami, kouřem a zápachem. Svému okolí nebudete poškozovat zdraví a znepříjemňovat ovzduší. Rázem se tak stanete mezi přáteli, rodinou a kolegy v práci oblíbenějšími. Elektronickou cigaretu můžete používat prakticky kdekoliv.

ŽIVOT BEZ POPELNÍKŮ A ŠPÍNY KOLEM

Již nebudete potřebovat nevzhledné popelníky a neustále uklízet rozsypané vajgly a popel po celém bytě.

Obr.: Ukázka elektronické cigarety - Joyetech eGo AIO D22

UŠETŘÍTE A PŘESTANETE SE BÁT ZVYŠOVÁNÍ CEN

S elektronickou cigaretou ukončíte obavy o zdražování (ceny se spíše snižují). Kouření elektronické cigarety je velice levné, přesvědčit se o tom můžete v článku kolik ušetříte s elektronickou cigaretou.

BUDETE KOUŘIT ZDRAVĚJI

S elektronickou cigaretou snížíte počet škodlivin, které se uvolnují při hoření klasické cigarety. Zcela odpadá vstřebávání dehtu a množství dalších rakovinotvorných látek. Více v článku škodlivost elektronické cigarety.

ČISTÉ PRSTY A BÍLÉ ZUBY

Vaše ruce a nechty zůstanou v nezměněné podobě, bát se nemusíte ani nažloutlých zubů od dehtu.

NEZVÝŠÍ SE VÁHA

Nemusíte se bát, že přiberete nadbytečná kila a zvýší se vám chuť k jídlu. Vaše tělo bude naopka vypadat zdravěji.

KONEC PROPÁLENIN A NAČICHLÝCH VĚCÍ

Vaše oblečení vydrží déle čisté. Díky nulovému zápachu nemusíte tak často prát, využívat parfémy a další prostředky, které mají zakrýt zápach z kouře. Nenačichnou ani další textil ve vašem bytě, vaše záclony vydrží déle bílé.

KUŘÁCKÝ RITUÁL ZŮSTANE ZACHOVÁN

Elektronická cigareta se používá téměř stejně jako klasická. Nedochází tím k odbourání zvyků jako u jiných náhražek (náplastí či žvýkaček). Více Mýty a fakta o kouření elektronických cigaret.

KONEC ZTRÁT

Elektronickou cigaretu můžete kdykoliv vypnout a znovu zapnout. Vyhnete se tak zbytečným ztrátám, například když si zapálíte cigaretu v okamžiku, kdy vám přijíždí autobus a vy ji musíte prakticky celou vyhodit.

ZAČÁTEK ODVYKÁNÍ

Elektronická cigareta může být dobrým pomocníkem pro odvykání kouření. Samozřejmě, že je třeba silná vůle chtít přestat.

 

Používáme ověření věku Adulto