Vyzkoušejte elektronické cigarety. Už nikdy se nevrátíte k tabákovým výrobkům!

Elektronické cigarety jsou ohromným fenoménem, kterému propadl víceméně celý svět. Bez rozdílu věku nebo národnosti dnes můžeme najít elektronické cigarety opravdu všude. Do značné míry dokonce začaly vytlačovat klasické tabákové výrobky, protože mohou poskytnout pro uživatele i jeho okolí velké množství výhod.

Náš internetový obchod patří k jednomu z největších portálů v České republice, které se právě otázkou elektronických cigaret zabývají. A nejen na základě zkušeností našich zákazníků můžeme říct, že pokud je zkusíte, už nikdy nebudete chtít jiné!

Plně stylizované elektronické cigarety

Na našem internetovém obchodě si můžete všimnout toho, jak velké množství elektronických cigaret a příslušenství můžete využívat. Samotných cigaret můžete vybírat stovky, od celých desítek výrobců. Většina výrobců přitom patří mezi ty, kteří se pohybují již dlouhodobě v tomto odvětví a jsou tak víceméně i zakladateli tohoto trendu.

Vedle tvaru, designu a vlastností elektronické cigarety ale máte možnost vyzkoušet i různé vůně a příchutě. Díky tomu tak mohou elektronické cigarety pořád dokola přinášet i zkušeným uživatelům nové a nové zážitky.

Vyzkoušejte jednorázové elektronické cigarety!

Jsou oblíbené i u velice zkušených uživatelů. Přesto jsou ale nejvíce užívané právě nováčky, kteří nechtějí investovat do plnohodnotných cigaret, a proto raději zvolí jednorázové elektronické cigarety. V rozdílu na značce a typu totiž můžete vybírat z mnoha příchutí a vůní, které korespondují i s plnohodnotnými cigaretami. A to dokonce i co se tvaru týče. Rozdílem ale je, že nelze již vyměnit náplň ani baterii, která je na jednorázové vybití. Jedna elektronická cigareta vystačí minimálně na tři stovky potáhnutí, což je na zkoušku rozhodně dost.



Používáme ověření věku Adulto