Tři velké důvody, proč vyměnit běžné cigáro za elektronickou cigaretu!

Elektronické cigarety se neustále více zviditelňují a dostávají na výsluní až nevídaný prostor. Spousta kuřáků si totiž uvědomuje nepříjemné fakty ohledně cigaret jako takových a s tím se pojí pochopitelně i změna o kterou se snaží. Elektronické cigarety přitom často jsou právě tou změnou, ke které dojdou a díky bohu je to správná volba!

Elektronická cigareta funguje na zcela odlišné bázi spalování

Právě tento fakt je tím základním kamenem pro oblíbenost a úspěšnost elektronických cigaret. V běžné cigaretě, jak je již dávno známo, dochází k běžnému spalování tabákové směsi pomocí žáru. Při tomto spalování vzniká jak vdechovaný aerosol, tak i velká spousta vedlejších látek mezi nimiž nejvíce vévodí dehet. Ten je škodlivou látkou číslo jedna a velkým důvodem, proč je kouření nezdravé jak pro kuřáky, tak i pro jejich okolí. Uložený dehet v lidském těle totiž nelze odstranit. Elektronická cigareta naopak používá ke svojí funkci žhavící tělísko, které odpařuje vodní emulzi. Je zde vdechován velice podobný aerosol, ale s absencí dehtu.

Dokáže bojovat dokonce i proti závislosti

Díky elektronickým cigaretám pro vás může být i mnohem jednodušší přechod od běžného kouření. Jak je to možné? Zcela jednoduše. Ve speciálních emulzích si můžete volit mezi různými chutěmi i vůněmi směsi a v rámci těchto možností si můžete vybrat i směsi s určitou dávkou nikotinu, na který se tvoří závislost. Pokud tedy budete snižovat postupně dávky nikotinu, tak se můžete svoji závislosti zbavit, a to dokonce i bez jakéhokoliv šoku pro tělo. 

Jednoduše dokonalá pro každého

Každý má svoje preference, styl a oblíbené chutě. V tom jsou elektronické cigarety opravdu výjimečné. Díky možnosti kompletního rozebrání si je lze upravit do designového provedení přesně podle vašich potřeb a přání a nesmí se zapomínat ani na to, že máte nekonečný výběr vůní a chutí vodních emulzí. Tak co vy na to? Stačí vám to jako dostatečné důkazy, pro koupi vlastní? 

Používáme ověření věku Adulto